Doe mee met TiM Extreme in Almere

TiM ExtremeAlmere • 27 t/m 30 december 2018

Wil jij andere mensen helpen, en met jouw vaardigheden Gods liefde zichtbaar maken? Wil jij ontdekken wat jouw talenten zijn en hoe je deze voor een ander kunt inzetten? Sta je open voor nieuwe vrienden uit heel Nederland, die ook meer van God willen weten? Dan is dit meerdaagse event voor jou!

Talentontwikkeling
Wij van Teens in Mission geloven dat je nooit te jong bent om je in te zetten voor een ander, te groeien in jouw talenten en persoonlijk geloof, om zo te bouwen aan Gods koninkrijk. Tijdens dit event kun je kiezen uit meerdere workshops die jouw leren wat je talenten zijn, en hoe je deze kan inzetten voor een ander. Denk bijvoorbeeld aan een workshop graffiti, muziek, een kookclinic of sport. Of misschien ben jij wel heel praktisch ingesteld en ligt jouw talent in het werken met je handen. Dan is de workshop over praktisch werk voor jou!

Met jouw talent anderen helpen
Niet alleen ga je je verdiepen, we willen ook samen op pad en anderen helpen. Ben jij een doener? Ga dan mee met de praktisch werkgroep, en strek je uit naar mensen die een helpende hand goed kunnen gebruiken. Bijvoorbeeld het bouwen van een afdakje bij een zorginstelling of het schilderen van een muurtje. Ben jij meer een creatief persoon? Misschien dat jij dan mee wilt naar een kinder- of ouderencentrum, ziekenhuis of vluchtelingenverblijf om lekker muziek te maken, te knutselen of een stukje drama op te voeren.

Een eigen coach, en eigen verdiepingsgroep
Als deelnemer wordt je ingedeeld in een eigen verdiepingsgroepje van ongeveer 4-6 jongeren. Elk groepje heeft zijn eigen coach die 24/7 voor je klaar staat. Met je groepje heb je elke ochtend een verdiepingsmomentje. Zo kun je elkaar beter leren kennen, kletsen over wat je hebt meegemaakt, maar je ook verdiepen in Gods Woord, geloofsvragen en andere onderwerpen. Kom je met vrienden? Dan heb je de mogelijkheid om bij je aanmelding aan te geven bij wie je graag in het groepje wilt. Kom je alleen? Ook dat kan! Er zijn elk jaar deelnemers die alleen komen en bij elkaar in een groepje worden ingedeeld.

Kosten en aanmeldingen
Dit Teens in Mission event is van 27 t/m 30 december. De kosten zijn 105 euro. De kosten zijn inclusief eten & drinken, vervoer tijdens het event, slaapplek en andere faciliteiten. Nadat je je hebt aangemeld ontvang je meer informatie over bijkomende zaken zoals een paklijst, adres van locatie, aankomst- en vertrektijd etc. Meld je je aan vóór 1 november? Dan ontvang je €5,- korting! Let op! Er is maar plek voor 45 deelnemers, dus wees er snel bij!


Meld je nu aan